Uranlegg, Veggur - Vi har stor kompetanse

Uranlegg og veggur har alltid vært et viktig område for Nortid-Gruppen. Vår lange erfaring gjør at vi har stor kompetanse på valg og sammensetting av riktige produkter innen uranlegg og veggur til kundenes beste.

Vi leverer til mange bransjer

I årenes løp har vi levert uranlegg og veggur til blandt annet industri - kontorer - skoler - sykehus - kirker - skip - flyplasser (de fleste i Norge) - offshore plattformer. Blant våre produkter finner du hovedur i enklere og mer avanserte versjoner samt spesialur for skip. Analoge og digitale veggur leveres med forskjellige typer urverk avhengig av behov og styringsmåte.

Uranlegg Biur

Last ned PDF

Vi har stor kompetanse på tårnur og fasadeur

Innen uranlegg og veggur er tårnur/fasadeur et annet av våre spesialfelt; vi har urverk til et hvert formål og størrelse og kan levere en rekke forskjellige urskive- og visertyper. Vi benytter hovedsakelig GPS mottakere til synkronisering av våre hovedur men også DCF og FI fra de landbaserte senderne i Tyskland og Frankrike. Hovedurene har utganger for å kunne synkronisere datautstyr via NTP eller RS232/422 signaler.

Ny teknologi gir store besparelser

Utviklingen innen uranlegg og veggur har resultert i billigere montasje og kabling. Vår hovedleverandør Ets Bodet SA har nemlig de senere årene introdusert nye ursystem. Det trådløse DHF systemet sender tidskoder på 896Mhz til analoge og digitale biur. DHF systemet gir store besparelser i forbindelse med kabling og montasje.

Alle våre biur kan leveres med NTP verk, for synkronisering via datanettet.

Har du spørsmål vedrørende våre uranlegg og veggur er det bare å ta kontakt.