DISPLAY, TEMPERATURDISPLAY, DIGITALKLOKKE

Uansett om du trenger display eller temperaturdisplay kan du føle deg trygg på å gjøre en god handel hos Nortid. Hos oss forenes stor ekspertise med høy kundeservice og fornuftige priser. Vi har lang erfaring og kan derfor tilby meget kompetent rådgiving om du har behov for assistanse.

Vi har en rekke forskjellige modeller

Vi kan tilby HMT/HMS LED tids-display og temperaturdisplay i 4 forskjellige størrelser. Våre display og temperaturdisplay kan kjøpes med 15, 20, 25 eller 45 cm sifferstørrelse og med røde, gule eller hvite dioder.

Displayene justerer automatisk lysintensitetenen etter lysforholdene. Displayene kan vise enten tid, temperatur eller dato, eller veksle mellom alle i ønsket intervall.

Display, temperaturdisplay - flere synkroneringsfunksjoner

Klokken i displayene har automatisk omstilling for sommer- og vintertid, men kan også synkroniseres med DCF eller GPS antenne, for å vise helt korrekt tid. Kan også synkroniseres via NTP, Afnor eller minutt impuls som opsjon. Tid- temperatur display leveres med trådløs fjernbetjening og temperaturføler med 5 meter kabel.

Aquastyle - Tid og temperatur for svømmehall

Display for visning av tid og temperatur, til bruk i svømmehall. Kan vise 2 temperaturer i basseng, i tillegg til lufttemperatur og klokke.

Kundetilpassede display

Vi kan levere en rekke varianter av display, for visning av temperatur, luftfuktighet, klorinnhold og klokke. Vi har også egne display for bruk i produksjon, som kan vise produsert antall. Har du spørsmål vedrørende display og temperaturdisplay er det bare å ta kontakt.

Tekstdisplay - fast eller rullende tekst

Vi kan levere tekstdisplay i en rekke størrelser og farger. Displayene kan benyttes utendørs eller innendørs. Display har mulighet for fast tekst, eller rullende tekst. Også mulighet for enkel grafikk.

Display for skadefrie dager - HMS skilt

Våre skilt for skadefrie dager kan leveres med 4 forskjellige sifferstørrelser. Størrelse og design på skilt etter ønske. 

Nedlasting av datablad